Winnaars Skinny Soep!

DelicaTessa en HittePetit hebben al lekker gekookt uit het Skinny Soep kookboek. En nu mogen 2 van onze lezers hun pad volgen. We mochten namelijk maar liefst 2 Skinny Soep kookboeken weggeven.

skinny soep kookboek

Winnaars

En de gelukkige winnaars (of winnaressen eigenlijk) zijn: Carolien Schutte en Sandra de Bruin. Als jullie je adres via e-mail doorgeven, zorgen wij dat de boeken jullie kant op komen!

Tags from the story
, , , ,
Written By

Tijdens een vakantie ga ik zoals altijd op een culinaire ontdekkingstocht; langs restaurantjes en wijnhuizen. In het kielzog van de eigenaar van onze agriturismo, die ook vinoloog is, belanden we op het landgoed van Lacanosa. Dit nieuwe wijnhuis, opgericht door de familie achter Amaretto di Saronno, heeft een persbijeenkomst georganiseerd. Ik raak aan de praat met de aanwezige internationale foodbloggers. In de auto terug naar huis ontstaat er kortsluiting in mijn hoofd door pure frustratie. Waarom stond ik daar verdorie niet als foodblogger? Een lang weggestopte wens komt langzaam naar de oppervlakte: Mijn culinaire passie combineren met mijn werkervaring. Ik was al jaren werkzaam als online communicatie adviseur. Waarom begon ik geen culinair weblog? Nu geef ik samen met mijn special agents praktische tips waarmee jij ook op ontdekkingstocht kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *