Winnaars Asian Food Lovers!

asian food lovers logoHeel enthousiast waren jullie reacties op de Asian Food Lovers winactie; Aziatisch koken werkt blijkbaar aanstekelijk! Vandaag maken we de 2 winnaars bekend.

Pakket 1: Noedelsalade

Simone is de winnares van de rijstnoedels, lime leaves, oestersaus, sojasaus, gemberpuree, chilisaus en kokosolie. Zij kan aan de slag met het recept voor de noedelsalade, of natuurlijk een eigen invulling!

Pakket 2: Kayaku Gohan

En Mieke is de winnares van de Japanse rondkorrelrijst, bamboescheuten, sojasaus, saké en mirin. Zij kan lekker Japans gaan koken, zoals de Kayaku Gohan.

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd dames, geven jullie je adresgegevens aan ons door?

Tags from the story
, ,
Written By

Tijdens een vakantie ga ik zoals altijd op een culinaire ontdekkingstocht; langs restaurantjes en wijnhuizen. In het kielzog van de eigenaar van onze agriturismo, die ook vinoloog is, belanden we op het landgoed van Lacanosa. Dit nieuwe wijnhuis, opgericht door de familie achter Amaretto di Saronno, heeft een persbijeenkomst georganiseerd. Ik raak aan de praat met de aanwezige internationale foodbloggers. In de auto terug naar huis ontstaat er kortsluiting in mijn hoofd door pure frustratie. Waarom stond ik daar verdorie niet als foodblogger? Een lang weggestopte wens komt langzaam naar de oppervlakte: Mijn culinaire passie combineren met mijn werkervaring. Ik was al jaren werkzaam als online communicatie adviseur. Waarom begon ik geen culinair weblog? Nu geef ik samen met mijn special agents praktische tips waarmee jij ook op ontdekkingstocht kan!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *