Nieuwe winactie: een pakket van KC GO!

KC GO Redfruit 48ml_witNa het succces van de vorige winactie konden we niet wachten om weer wat leuks aan jullie weg te geven. Dit keer is het een fijn pakketje met 3 smaken van KC GO!

KC GO

KC GO is een extra geconcentreerde siroop van Karvan Cevitam in een handig meeneemflesje. Zo kun je altijd en overal een fruitig smaakje aan je water geven. De inhoud (in dit pakketje aardbei-, rood fruit- en citroensmaak) is supergeconcentreerd, je kunt er 30 glazen limonade mee maken. Dat is net zo veel als uit een grote fles.

Winnen

Hoe maak je kans op zo’n KC GO pakket? Deel ons bericht op Facebook en we vinden het natuurlijk heel leuk als je onze pagina ook leuk vindt. Winnaar maken we donderdag 8 oktober 2015 bekend. De winnaar is inmiddels bekend, en het is Karin Rikkink. Gefeliciteerd!

KC GO winactie

Website: Karvancevitam.nl

Verkoopadviesprijs: 48 ml voor € 2,99

Verkrijgbaar: Bij verschillende supermarkten

Tags from the story
, , ,
Written By

Tijdens een vakantie ga ik zoals altijd op een culinaire ontdekkingstocht; langs restaurantjes en wijnhuizen. In het kielzog van de eigenaar van onze agriturismo, die ook vinoloog is, belanden we op het landgoed van Lacanosa. Dit nieuwe wijnhuis, opgericht door de familie achter Amaretto di Saronno, heeft een persbijeenkomst georganiseerd. Ik raak aan de praat met de aanwezige internationale foodbloggers. In de auto terug naar huis ontstaat er kortsluiting in mijn hoofd door pure frustratie. Waarom stond ik daar verdorie niet als foodblogger? Een lang weggestopte wens komt langzaam naar de oppervlakte: Mijn culinaire passie combineren met mijn werkervaring. Ik was al jaren werkzaam als online communicatie adviseur. Waarom begon ik geen culinair weblog? Nu geef ik samen met mijn special agents praktische tips waarmee jij ook op ontdekkingstocht kan!

1 Comment

  • Echt hele handige flesjes zijn dit, ik heb er zelf ook 1… Niet in mijn tas hoor, zoals op de reclame hahaha… Ik doe graag mee want ben erg benieuwd naar deze smaakjes! Leuk & lekker dat jullie dit weggeven
    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *