Rondje Stadshart langs de Vitaminboost

Eens in de zoveel tijd pakt GauxFresh even een momentje voor haarzelf: “Deze keer heb ik mezelf verwend met een rondje winkelcentrum in Amstelveen. Allemaal winkels onder 1 dak, waar het warm en gezellig is. Ik kan dus als drukke moeder in een korte tijd alle winkels bezoeken, waar ik denk iets leuks te kunnen kopen.

Salades of sandwiches

Bij een middagje shoppen hoort natuurlijk een heerlijke lunch. Dat deed ik dit keer bij Vitaminboost (behorend bij de Vitaminstore) in het Stadshart van Amstelveen. Daar kiest je uit verschillende salades of sandwiches. Ik nam twee heerlijke (nog warme) maïsboterhammen met gerookte maïsscharrelkipfilet, avocado, cherrytomaatjes, spinazie, alfalfa, en wasabidressing. Niet alleen verrukkelijk, maar ook nog eens een plaatje om naar te kijken. Daarbij koos ik uit veel verschillende smooties de bosvruchten-banaanshake. Veel antioxidanten en daardoor goed voor je huid. En oh oh wat ben ik daarvan opgeknapt :-).

Vitaminboost: sandwich kip avocado

Te veel tasjes

Ik voelde me in ieder geval weer maiskiplekker om nog een rondje te maken en kwam voldaan met iets te veel tasjes thuis.”

Vitaminboost, powered bij Vitaminstore

Adres: Binnenhof 77c, 1181 ZJ Amstelveen Binnenhof

Website: Vitaminstore.nl/shop/Amstelveen_Binnenhof

vitaminboost Amstelveen

Written By

Smaakspionnen kunnen niet overal tegelijk zijn. Daarom struinen hun Handlangers ook alle steegjes van de culinaire wereld af op zoek naar nieuwe culinaire ontdekkingen! In gastblogs delen ze hun bevindingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *