Ogen dicht en geniet bij Villa La Ruche

Het idee van deze foodblog is dat de Smaakspionnen en special agents positieve ervaringen delen over fijne eetadresjes. Is het eten niet lekker of de bediening waardeloos of een combinatie van factoren, dan schrijven we niets. Afgelopen week waren we bij Villa la Ruche in Voorburg. Er kon van alles beter, waarom willen we er dan toch een blog aan wijden?

het voorgerecht met makreel bij Villa La Ruche was een schilderijtje

Eten maakt alles goed

De glazen waren niet schoon, een deel van de bediening was onervaren, op het toilet stond een leuk setje van rituals maar de handcreme was op, kortom het totaal plaatje klopte niet. Maar het eten…. Ohhhhh, het voorgerecht met makreel was een schilderijtje en zoho lekker. Het tussengerecht met schol en ravioli gevuld met rund was top. De smaak van de lamsnek was goed, maar wij vonden het veel en zwaar en er was weinig groenten. Het dessert van ganzenlever, perzik, blauwe kaas vond ik origineel en de combinatie was heerlijk. Toen nog een dessert van witte chocolade en frambozen, en de mannelijke helft van de Haegsche proef was alle negatieve dingen alweer vergeten. Super lekker en het zag er weer prachtig uit.

Het tussengerecht met schol en ravioli gevuld met rund bij Villa La Ruche was top

Geef het een kans

Dus ben je minder gevoelig voor de randvoorwaarden en kom je voor het eten: dan zou ik La Ruche zeker een kans willen geven. Laat je je wel makkelijk afleiden: doe dan je ogen dicht en geniet.

dessert_ganzenlever_la_ruche

Villa La Ruche, Voorburg

Adres: Prinses Mariannelaan 71, 2275 BB Voorburg
Website: Villalaruche.nl
Onder de loep: Geen perfecte setting, maar wel goed eten.

Written By

Mirjam en Steven vormen samen Haegsche Proef. Ze zijn net zo gek op eten als op elkaar en willen graag hun ervaringen delen met anderen. Ze nemen niet alleen de proef op de som in Den Haag, ook daarbuiten. Restaurants moeten oppassen voor dit spionnenduo, want ze zijn kritisch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *