Verrassend Vers Vlaardingen

Winacties op Facebook, ik nam het nooit heel serieus. Je wint toch niks. Toen er dus een nieuwe Facbeook pagina verscheen genaamd ‘Vers Vlaardingen’ en beloofde een geheel verzorgd diner weg te geven bij 500 likes nam ik het niet heel serieus. Maar als Vlaardinger werd ik wel getriggerd door de pagina en nam een kijkje. Zag er interessant uit, dus ik klikte toch maar op ‘Like’. En toen stond er opeens een paar maanden later een bericht op de pagina dat ik gewonnen had. Ehhh, wat ook al weer?

Rijsttafel Vers VlaardingenEen Verse rijsttafel

Een geheel verzorgd diner dus van mooie streekproducten. Vers Vlaardingen laat Vlaardingers kennis maken met allerlei uiteenlopende vormen van stadslandbouw, streekproducten en ambachtelijk gemaakte producten. En die kennismaking was erg plezierig! We mochten 4 vrienden uitnodigen, en Arianne van Vers Vlaardingen en Paul van Toko Toorop namen onze keuken over. We kregen een heerlijke Indische rijsttafel voorgeschoteld en werden erg nieuwsgierig naar het andere lekkers dat Vers Vlaardingen aanbiedt.

Vers Vlaardingen daghapDaghap voor 5 euro

En dat is iedere dag een verse maaltijd, met producten uit de streek. Aan het eind van de middag maakt Vers Vlaardingen een maaltijd op basis van de producten die gedurende de dag niet verkocht zijn in de winkel. Voor (meestal) 5 euro kun je een portie komen ophalen en krijg je er nog een toetje bij. Daar kun je bijna zelf niet tegenaan koken! We besluiten het een keer te proberen als we geen tijd hebben om te kokkerellen. De daghap die we probeerden was een spinazie/blauwe kaas taartje of een ham/prei taartje. We besluiten er van allebei 1 te nemen en geven onze bestelling via Facebook door. De taartjes waren prima maaltijdvullend en er zat ook nog een aardbeienijsje bij. Smullen!

Vers Vlaardingen

Adres: Hoogstraat 86, Vlaardingen

Website: Versvlaardingen.nl

Onder de loep: Geen zin om te koken en wil je toch een lekkere gezonde hap? Houd hun Facebookpagina in de gaten en bestel een portie van hun dagelijkse maaltijd.

Written By

Tijdens een vakantie ga ik zoals altijd op een culinaire ontdekkingstocht; langs restaurantjes en wijnhuizen. In het kielzog van de eigenaar van onze agriturismo, die ook vinoloog is, belanden we op het landgoed van Lacanosa. Dit nieuwe wijnhuis, opgericht door de familie achter Amaretto di Saronno, heeft een persbijeenkomst georganiseerd. Ik raak aan de praat met de aanwezige internationale foodbloggers. In de auto terug naar huis ontstaat er kortsluiting in mijn hoofd door pure frustratie. Waarom stond ik daar verdorie niet als foodblogger? Een lang weggestopte wens komt langzaam naar de oppervlakte: Mijn culinaire passie combineren met mijn werkervaring. Ik was al jaren werkzaam als online communicatie adviseur. Waarom begon ik geen culinair weblog? Nu geef ik samen met mijn special agents praktische tips waarmee jij ook op ontdekkingstocht kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *