De Smaakspionnen zoeken versterking!

3,5 jaar geleden begonnen de Smaakspionnen aan dit culinaire avontuur. Inmiddels hebben we bijna 500! artikelen gepubliceerd. Het team van Special Agents is flink gegroeid in die tijd, en we zijn heel blij met alle bloggers die vanuit hun eigen passie en specialisme hun culinaire ontdekkingen met jullie delen. Maar we zijn altijd op zoek naar meer! In ieder hoekje van de culinaire wereld liggen namelijk nog juweeltjes verborgen. En juist de Special Agents weten die te vinden. We willen onze bezoekers nog vaker verrassen met nieuwe pareltjes van restaurants, recepten, winkels, producten of events. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe Special Agents en Handlangers!

Wat zijn special agents?

De Smaakspionnen kunnen niet altijd en overal álles kunnen proeven en ontdekken. Was het maar waar! Maar zoals Sherlock Holmes zijn Watson heeft, hebben de Smaakspionnen de Special Agents en Handlangers, waardoor ons foodblogplatfom zo breed en veelzijdig kan zijn. Elke agent heeft zijn of haar eigen specialiteit: van 40 wereldsmaken ontdekken tot makkelijke maaltijden voor pubers, van ‘alles in taartvorm’ tot de ideale lunch of van het perfect fotograferen van eten tot het testen van een gastvrij sterrenonthaal. Wat is jouw specialiteit? Kook je lactosevrij, ben je veganistisch, ken jij alle goede lunchtentjes in Utrecht of ben je een expert in koken met groenten uit eigen tuin? Dan zoeken we jou! En dit zijn nog maar een paar voorbeelden van specialiteiten die een prachtige bijdrage kunnen leveren aan ons blog.

Nieuw: Handlangers

De Smaakspionnenzintuigen beperken zich niet tot de agents: er zijn ook handlangers die graag hun culinaire ontdekkingen doorspelen aan de Smaakspionnen. Deze medeplichtige maatjes delen in unieke gastblogs hun geheime tips. Shhht niet verder vertellen!

Wat zoeken we?

Special agents kunnen op een aantrekkelijke manier schrijven en hebben een passie voor eten en drinken. Dat is eigenlijk alles! Net als wij doe je dit op vrijwillige basis. We vragen de tijdsinspanning van het schrijven van minimaal 1 artikel per maand, maar meer is natuurlijk nog beter. Lukt het je niet om minimaal 1 artikel per maand te publiceren, maar wil je incidenteel je bevindingen delen? Dan ben je geknipt als Handlanger! Ben jij of ken jij zo iemand, of wil je meer informatie? Laat het ons dan weten via smaakspionnen@gmail.com.

Op een andere manier bijdragen?

Heb je geen scherpe pen, maar wil je op een andere manier vrijwillig bijdragen aan Smaakspionnen.nl? Wil je meer leren over bloggen, WordPress, foodfotografie, SEO-gericht schrijven, social media of alle eerder genoemden? Dan ben je ook zeer welkom om je te melden. Zie het als een stage om ervaring en kennis op te doen. Helaas kunnen we geen vergoeding geven in geld, maar wel in het testen van producten en het bezoeken van restaurants en events!

Written By

Tijdens een vakantie ga ik zoals altijd op een culinaire ontdekkingstocht; langs restaurantjes en wijnhuizen. In het kielzog van de eigenaar van onze agriturismo, die ook vinoloog is, belanden we op het landgoed van Lacanosa. Dit nieuwe wijnhuis, opgericht door de familie achter Amaretto di Saronno, heeft een persbijeenkomst georganiseerd. Ik raak aan de praat met de aanwezige internationale foodbloggers. In de auto terug naar huis ontstaat er kortsluiting in mijn hoofd door pure frustratie. Waarom stond ik daar verdorie niet als foodblogger? Een lang weggestopte wens komt langzaam naar de oppervlakte: Mijn culinaire passie combineren met mijn werkervaring. Ik was al jaren werkzaam als online communicatie adviseur. Waarom begon ik geen culinair weblog? Nu geef ik samen met mijn special agents praktische tips waarmee jij ook op ontdekkingstocht kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *