Sherryweek; een wereldwijd wijnfestijn

Vsherryweek_logoan 7 tot en met 13 november 2016 is het ‘Internationale Sherryweek’ ; een initiatief van het ‘Consejo Regulador Jerez-Xeres-Sherry’, (de Sherry wijnraad) in Spanje. De derde editie van dit wijnfestijn houdt in dat duizenden restaurants, bars, wijnwinkels en bodegas over de gehele wereld Sherryproeverijen organiseren, speciale menu’s serveren, en andere Sherryevenementen organiseren als een ode aan de bekende Zuid-Spaanse wijn.

De Sherryweek bij jou thuis

Ook jij kunt deelnemen door thuis een Sherryavond met vrienden te organiseren. Foto’s en aankondigingen kun je registreren via sherryweek.wine en delen via social media met #sherryweek. Inspiratie nodig? Kijk eens naar onze diverse recepten met Sherry!

sherryweek 2016Meer informatie

sherry.wine/nl

Tags from the story
,
Written By

Tijdens een vakantie ga ik zoals altijd op een culinaire ontdekkingstocht; langs restaurantjes en wijnhuizen. In het kielzog van de eigenaar van onze agriturismo, die ook vinoloog is, belanden we op het landgoed van Lacanosa. Dit nieuwe wijnhuis, opgericht door de familie achter Amaretto di Saronno, heeft een persbijeenkomst georganiseerd. Ik raak aan de praat met de aanwezige internationale foodbloggers. In de auto terug naar huis ontstaat er kortsluiting in mijn hoofd door pure frustratie. Waarom stond ik daar verdorie niet als foodblogger? Een lang weggestopte wens komt langzaam naar de oppervlakte: Mijn culinaire passie combineren met mijn werkervaring. Ik was al jaren werkzaam als online communicatie adviseur. Waarom begon ik geen culinair weblog? Nu geef ik samen met mijn special agents praktische tips waarmee jij ook op ontdekkingstocht kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *