Goed nieuws van Bilder & De Clercq

Bilder &  De Clercq interieur

We schreven al eens eerder over Bilder & De Clercq. En we zijn nog steeds fan! Goed om te horen dat deze eetwinkel lekker aan de weg timmert en vanaf vandaag een leuke nieuwe samenwerking start. De populaire gerechten van een aantal Amsterdamse restaurants liggen vanaf vandaag namelijk bij Bilder & De Clercq in de schappen.

Signature dishes

Elke maand gaat Bilder & De Clercq een bekend gerecht van een Amsterdams restaurant in het voor Bilder & De Clercq kenmerkende stap-voor-stap-recept vertalen. En zoals altijd vind je alle benodigde ingrediënten weer in precies de juiste hoeveelheid in het schap. Bekende Amsterdamse restaurants onthullen één van hun signature dishes via deze unieke samenwerking. De eerste drie deelnemende restaurants zijn: Envy, Par Hasard en Americano Bar & Kitchen. Later worde de volgende deelnemende restaurants bekendgemaakt.

Met liefde

Xander Hasaart (eigenaar Par Hasard) doet met alle liefde mee aan dit nieuwe initiatief van Bilder & De Clercq. “Wij willen Amsterdam de kans geven om ook thuis te genieten van Par Hasard. Smaakt het vervolgens naar meer? Dan ontvangen wij iedereen met liefde bij ons restaurant voor nog veel meer heerlijke gerechten. Alleen mag je dan lekker op je stoel blijven zitten!”

Horeca meets kookwinkel

Rogier Leopold, mede-eigenaar van Bilder & De Clercq, kijkt ontzettend uit naar de lancering van de nieuwe samenwerking. “Bilder & De Clercq draait om mooie, gezonde en simpele gerechten om thuis te bereiden. Maar waarom niet de gerechten buitenshuis naar binnen halen? Op deze manier vullen wij als winkel de Amsterdamse horeca aan, en andersom.” Op donderdag 22 januari ligt het eerste Amsterdamse restaurant recept in de winkels van Bilder & De Clercq op De Clercqstraat en de Ceintuurbaan.

Bilder & De Clercq, Amsterdam

Adres: De Clercqstraat 44, 1052 NG Amsterdam (West)

Website: Bilderdeclercq.nl

Onder de loep: Ideale eetwinkel voor die dagen zonder inspiratie.

Written By

Petra de Jong schrijft onder PuurPetra, omdat ze van eten en drinken houdt dat zo puur mogelijk is, maar ook van ‘puur genieten’ in de breedste zin van het woord. Van patat tot kreeft en van bier tot champagne. Haar culinaire helden zijn Donna Hay en Anthony Bourdain. Donna Hay omdat haar recepten altijd heel puur zijn. Gemaakt met een paar goede ingrediënten, bijzonder gecombineerd en vaak nog makkelijk te maken ook. En niet te vergeten: haar kookboeken zijn prachtig vormgegeven. Anthony Bourdain ontdekte ze op 24Kitchen. Deze chef-kok uit New York reist de wereld rond en beleeft allerlei culinaire avonturen. En daar neemt hij je als kijker helemaal in mee. Wel met een rauw randje, want Anthony schuwt een beetje gevloek of dronkenschap niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *