Restaurant Bastille; culinair op zijn Best

restaurant Bastille meloenKlasse

Restaurant Bastille is het restaurant van chefkok Rens Hoezen en gastvrouw Demi van de Sande waar je stijlvol en heerlijk kunt eten. Er is een jonge, enthousiast keukenbrigade aan het werk, in een verzorgde setting en met een gepaste sfeer.

restaurant Bastille tonijn

Keuze genoeg

De kaart wisselt ruim per seizoen, zo’n zes keer per jaar. De huidige menukaart biedt veel keuze, en daarnaast zijn er leuke combinaties van meerdere gangen. Ik kon niet kiezen, dus dan is het verrassingsmenu extra leuk. Zeer attent werd gevraagd wat ik absoluut niet wilde. Ik noemde lam en eend, want beiden had ik al op de menukaart zien staan….

restaurant Bastille speenvarken

Surprise

Als amuse kwamen heerlijke broodjes met kruidenboter en olijven en plakjes serranoham op tafel. Zo werd het heerlijk zitten op het terras. Het voorgerecht werd een trio van tonijnbereidingen; zalig! Met als hoofdgerecht speenvarken. Aiii. Bah. Totaal niet mijn smaak qua vlees helaas (speenvarken valt voor mij in categorie eend, lam, wild = niet mijn smaak), maar ik heb het met speenvarken opgemaakte bordje veelvuldig voorbij zien komen die avond (en leeg retour), dus de meeste gasten hebben het speenvarken erg gewaardeerd. De bereiding met muntsaus was prima. En als afsluiting werd het zoet genieten mij meloenmousse met witte chocolade, en tegenover mij kwam een prachtige opgemaakt bordje met chocolademousse en warme taart, overgoten met een limoensaus.

restaurant Bastille chocolade

Restaurant Bastille

Adres: Oirschotseweg 1, 5684 NE Best
Website: Restaurantbastille.nl
Onder de loep: Genoten van de smaken, de sfeer en het culinair enthousiasme bij Restaurant Bastille. Goede prijs-kwaliteitverhouding en zeker voor herhaling vatbaar.

Written By

Special Agent PixyFoody houdt van haar camera, van kookboeken en van gezond & puur eten. Kookboeken zitten bij haar niet onder de vlekken; ze koestert ze om inspiratie op te doen, en vooral om foto’s te bekijken. Door haar lens neemt ze de gerechten waar. Is het eten fotogeniek? Eten mag dus zowel energie geven, als heerlijk smaken en bij voorkeur er ook nog aantrekkelijk uitzien. De verleiding van eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *