Sponsoren

Het idee van Smaakspionnen.nl is ontstaan omdat we passie hebben voor lekker eten en drinken, daar veel over praten, en dit willen delen met andere mensen. We doen dit vooral omdat we het leuk vinden, niet om louter commerciële redenen. Maar … we wilden het wel heel serieus aanpakken en er iets moois én professioneels van maken. We hadden dus hulp nodig bij het maken van onze site. En gelukkig kregen we die hulp: Randolph, Annelies en Ralph to the rescue!

Fotoshoot SmaakspionnenSpionnensfeer

Randolph en Annelies van interactief reclamebureau Toscani hebben het design van de site gemaakt. Mannetjes met gleufhoeden, vergrootglazen, koksmutsen en bestek, niets was te gek. Daarnaast is Annelies ook nog eens een heel getalenteerd fotografe, de duistere foto’s van de homepage zijn van haar hand. En daar zijn we heel blij mee! We hadden daarmee direct de echte spionnensfeer goed te pakken.

Het design moest vervolgens natuurlijk nog werkend worden gemaakt, een flinke klus. Gelukkig was daar Ralph de Ruiter die ons direct te hulp schoot. Hij maakte van het mooie design van Toscani een goed werkende site.

Hulde voor deze hulpspionnen!