DelicaTessa

DelicaTessaSeptember 2012 Rotella; een klein dorpje in Le Marche, Italië. Zoals op iedere vakantie ga ik ook dit keer weer op een culinaire ontdekkingstocht langs restaurantjes en wijnhuizen. In het kielzog van de eigenaar van onze agriturismo, die ook vinoloog is, belanden we op het landgoed van Lacanosa. Dit nieuwe wijnhuis, opgericht door de familie achter Amaretto di Saronno, heeft een persbijeenkomst georganiseerd. Ik raak aan de praat met de aanwezige internationale foodbloggers.

Kortsluiting

In de auto terug naar huis ontstaat er kortsluiting in mijn hoofd. En niet dankzij alle lekkere wijntjes die ik heb geproefd. Maar door pure frustratie vanwege die foodbloggers. Waarom stond ik daar verdorie niet als foodblogger? Een lang weggestopte wens komt langzaam naar de oppervlakte: Mijn culinaire passie combineren met mijn werkervaring. Ik was al jaren werkzaam als online communicatie adviseur. Waarom begon ik geen culinair weblog?

Puur partnership

Mijn creativiteit komt het beste naar boven als ik er samen met iemand over kan sparren. Ik zocht dus iemand met wie ik goed kon samenwerken, die creatief was, die goed kon schrijven én natuurlijk mijn culinaire passie deelde. Alle pijlen wezen naar Petra, die moest ik hebben! Zij zag het ook direct zitten en de Smaakspionnen waren geboren. Mijn roots in 010 zorgen hopelijk voor wat ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Dus geen opgeblazen prietpraat, maar praktische tips waarmee jij ook op ontdekkingstocht kan!