Over ons

Over de Smaakspionnen

DelicaTessa en haar team van Special Agents nemen je graag mee op onze ontdekkingstocht door de culinaire wereld! Zo ben jij volledig op de hoogte van onze tips over de leukste, beste en soms grappige winkels, restaurants, boeken, ingrediënten etc. Maar eh, niet verder vertellen natuurlijk…

Hoe de ontdekkingstocht begon

Tijdens een bezoek aan een wijnboerderij in Italië begon het een beetje te knagen bij DelicaTessa. Ze wilde haar culinaire ervaringen delen, maar hoe? Thuisgekomen legde ze het plan voor aan PuurPetra. Want als wij zo konden genieten van onze ontdekkingen, waarom niet anderen daarin meenemen? En zo ontstond het idee van het ‘Smaakspionnen’ blog op een zonnig terras tijdens een Ontdekkingstocht in Den Bosch.

Smaakspionnen proof

Wij pretenderen niet dat we culinaire professionals zijn, hebben ook geen culinaire scholing, maar we zijn absoluut zeer ervaren smaakdeskundigen. Door gewoon heel veel te proeven en te proberen! Alle recensies, reviews, recepten, proeverijen et cetera die we via deze blog met je delen zijn uiteraard Smaakspionnen proof.

We horen ook graag van jou!

Wij zijn niet de enige speurneuzen. We horen ook heel graag jouw ontdekkingen en ideeën. Deel deze dus vooral met ons! Via commentaar op onze artikelen of door ons een berichtje te sturen via het contactformulier. Dit geldt ook voor restaurants, winkels, producenten, schrijvers. Lijkt het je leuk als wij iets komen proberen, proeven of lezen, neem dan contact op met ons of kijk naar de mogelijkheden om te adverteren.