Lady Mc Pie’s got a bun in the oven

En daarom trakteert ze op taart! Gepresenteerd op een wel heel toepasselijke schaal: namelijk een Lotusschaal. De lotusbloem staat symbool voor ‘een goddelijke geboorte en zuiverheid’. Nou, whoohaa. Hij ziet er tof uit en je mikt de Lotus schalen zo in de afwasmachine, want zo ongeschonden schoon als een lotusbloem uit de modder komt, komt deze schaal niet uit de taartstrijd.

Nou, vooruit: ik trakteer ook op de schalen. Wil je ze winnen? Lees dan verder.

lotus schalen trakteren

Taartjes voor twee!

Voor iedereen die nog steeds niet begrijpt hoe toepasselijk dit is: ik ben dus zwanger en bovendien van een tweeling. En ik heb honger als een beer. Doe mij dus maar extra taartjes de komende tijd! En omdat we nog niet weten of het jongens of meisjes zijn, heb ik de taartjes maar in blauwe en rose muisjes gedoopt.

Het recept is hetzelfde als die van de paastaart, dus dat is makkelijk. Het verschil is, dat als je er kleine kranstaartjes van maakt, je ze slechts 20 minuten in de oven hoeft te doen.

De muisjes plak je erop door middel van een mix van veel poedersuiker en weinig water. Het sopje moet ongeveer even dik zijn als lobbig behangplaksel en niet van je taartjes druipen.

lotus schalen tweeling

Win de Lotus schalen

Wil je de schalen winnen? Tag dan in ons bericht op Facebook de persoon die schalen tekort komt als hij of zij aan het koken slaat. Voor deze persoon zijn deze Lotus schalen natuurlijk perfect! De winnaar ontvangt deze complete set van Zak!designs ter waarde van 32,40 euro. We maken de winnaar van de winactie op 22 september 2017 bekend.

De melamine Lotus schalen kun je voor van alles gebruiken. Het onderste gedeelte gebruik je als bord of schaal, de drie losse lelieschalen maken je tafel extra feestelijk als je ze vult met broodjes, sausjes, groente of natuurlijk taartjes.

lotus schalen zak!designs

Written By

Lady MacPie vraagt zich bij elk ingrediënt af: kan hier misschien ook een taart mee gemaakt worden? Elk eetmoment is volgens haar wel geschikt voor een taart: van ontbijttaart naar lunchtaart, via een zoete 4-uur theetijdtaart naar de afsluitende avondmaaltijdtaart (met desserttaart). Elke dag taart eten, zonder aan te komen. Er is echter een strenge taartetiquetteregel volgens Lady MacPie: het moet altijd een lage kranstaart met een gat erin zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *