Lima Green T’e

Tijdens de warme dagen van de afgelopen weken vonden wij een heerlijke verkoeling in de nieuwe groene ijsthee varianten van Lima Green T’e. Het zijn verfrissende dranken van versgetrokken groene theeblaadjes en superfruits. Gezoet met appelsap en op basis van biologische ingrediënten.

Lima Green T'e

Voor ieder wat wils

Tijdens een heerlijke middag in de zon testten we de Green T’e Vlierbloesem & Acerola, Gember & Kardemom en Granaatappel & Goji. Vlierbloesem is sowieso al favoriet bij ons, lekker in siropen of limonades. Maar ook in de ijsthee smaakt het heerlijk. De variant met gember en kardemom is voor als je van wat kruidigere drankjes houdt en de granaatappel en goji is voor de zoetekauwen onder ons.

Lima Green T'e gember en kardemom

Green Bancha

Green T’e is het resultaat van versgetrokken theeblaadjes Green Bancha, een Japanse groene thee. Omwille van zijn smaak en lage cafeïnegehalte vormt het de ideale basis voor de drie nieuwe biologische dranken. Lima moest haar inspiratie overigens niet ver zoeken, want met een uitgebreid gamma Japanse groene thee, had het bedrijf het basisingrediënt al in huis.

Lima Green T’e

Verkrijgbaar bij: Natuurvoedingswinkels voor €1,69 (aanbevolen verkoopprijs). Kijk voor verkooppunten op de website: Limafood.com.

Tags from the story
, , , ,
Written By

Tijdens een vakantie ga ik zoals altijd op een culinaire ontdekkingstocht; langs restaurantjes en wijnhuizen. In het kielzog van de eigenaar van onze agriturismo, die ook vinoloog is, belanden we op het landgoed van Lacanosa. Dit nieuwe wijnhuis, opgericht door de familie achter Amaretto di Saronno, heeft een persbijeenkomst georganiseerd. Ik raak aan de praat met de aanwezige internationale foodbloggers. In de auto terug naar huis ontstaat er kortsluiting in mijn hoofd door pure frustratie. Waarom stond ik daar verdorie niet als foodblogger? Een lang weggestopte wens komt langzaam naar de oppervlakte: Mijn culinaire passie combineren met mijn werkervaring. Ik was al jaren werkzaam als online communicatie adviseur. Waarom begon ik geen culinair weblog? Nu geef ik samen met mijn special agents praktische tips waarmee jij ook op ontdekkingstocht kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *