Lady MacPie Masterclass bij Kookpunt!

Lady MacPie masterclass pan*Update*

De Masterclass was een groot succes. De recepten van de Poffert en de Doperwtengremolatataart kun je nu vinden op onze site.

Wil je leren hoe je ook zulke gave ‘taarten met gat’ maakt? Kom dan naar mijn Masterclass bij Kookpunt in Rotterdam. Op zaterdag 25 maart van 11.00 tot 13.30 uur verzorg ik in de ‘Masterclass pan’ een bakdemonstratie met de karakteristieke kransvormen. Maart is ‘bakmaand’ bij Kookpunt, dus als je meer wilt leren over bakken ben je er zeker op het juiste adres.

Stel je vraag

Heb je een brandende vraag over bakken voor mij? Die kun je natuurlijk stellen, want de Masterclass is interactief. Gezellig langskomen om hallo te zeggen mag natuurlijk ook. Enneh, ik geef ook handtekeningen als je wilt. Misschien wel op jouw nieuw aangeschafte kransvorm!

Tot dan!

Het is het allereerste live event voor de Smaakspionnen, dus je snapt dat we beretrots en natuurlijk ook wel een beetje zenuwachtig zijn! We hebben er in ieder geval zin in, en hopen je op het Noordplein in Rotterdam te ontmoeten!

Lady MacPie Masterclass bij Kookpunt

Datum: Zaterdag 25 maart 2017 van 11.00 tot 13.30 uur
Toegang: Gratis
Adres: Noordplein 29, Rotterdam
Website: Kookpunt.nl 

lady macpie

 

 

 

 

Written By

Lady MacPie vraagt zich bij elk ingrediënt af: kan hier misschien ook een taart mee gemaakt worden? Elk eetmoment is volgens haar wel geschikt voor een taart: van ontbijttaart naar lunchtaart, via een zoete 4-uur theetijdtaart naar de afsluitende avondmaaltijdtaart (met desserttaart). Elke dag taart eten, zonder aan te komen. Er is echter een strenge taartetiquetteregel volgens Lady MacPie: het moet altijd een lage kranstaart met een gat erin zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *