Een heerlijk Italiaans avondje bij La Liguria

GauxFresh had ontzettend lekker gegeten bij La Liguria op het Noordeinde in Den Haag. Wat was dat een verrassing …

La liguria interieur

Woest aantrekkelijk

“Laat ik nou eens dol zijn op Italië en dan niet alleen op de woest aantrekkelijke Italiaanse mannen maar zeker ook op de Italiaanse keuken. De kunst van Italiaans koken is eenvoud. Weinig ingrediënten, maar zeer smaakvol. Hoe heerlijk zijn die tomaten die gerijpt zijn onder de Italiaanse zon. Hoe heerlijk is de pasta die door de mama’s in de keuken vers gemaakt is.

Bijkletsen

Alles dat uit Italië komt is lekker. En dat hebben ze goed begrepen bij La Liguria. Niet alleen superaardig personeel, maar ook een gezellige sfeer. Ik kon weer eens even bijkletsen met mijn lieve vriendinnen.

La liguria GauxFresh

Samen delen

We gingen hier voor het eerst eten en wilden zo veel mogelijk proeven. Daarom hebben we een aantal gerechten gedeeld met elkaar. En dat was soms maar goed ook. De Melanzane alla Parmigiana was heel zacht van smaak, maar lag wel wat zwaar op de maag. De antipasti hebben we ook fijn samen van gepeuzeld.

La liguria antipasti

Voor herhaling vatbaar

Van de hoofdgerechten staat ons de Linguine met krab nog goed bij. Heerlijk gerecht en zeker ook leuk om te eten. Zo gebruik je weer eens iets anders dan een mes of een vork. Maar ook de rest; van risotto tot kreeft, het was voor herhaling vatbaar. Dus mocht je in Den Haag zijn, sla dan zeker dit restaurant niet over!”

La liguria hoofdgerecht

La Liguria ristorante Italiano

Adres: Noordeinde 97, 2514 GD Den Haag
Website: Laliguria.nl

Onder de loep: Geniet van een heerlijk Italiaans avondje bij La Liguria.

La liguria Den Haag

Tags from the story
, ,
Written By

Smaakspionnen kunnen niet overal tegelijk zijn. Daarom struinen hun Handlangers ook alle steegjes van de culinaire wereld af op zoek naar nieuwe culinaire ontdekkingen! In gastblogs delen ze hun bevindingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *