Een vriezer vol varken met Koopeenvarken.nl

Na de plezierige ervaring die we hadden met Koopeenkoe.nl, hebben we nu dankzij Koopeenvarken.nl ook een vriezer vol biologisch varkensvlees. Wederom met vrienden hebben we nu een heerlijk pakket met verschillende delen van een Heldervarken gekocht. Dit is een ras uit de Nederlandse achterhoek dat wordt vergeleken met het Iberico varken. Het vlees heeft net zo’n goede vlees/vet verhouding, is mooi gemarmerd, vast van structuur. En bovenal goed van smaak!

Koopeenvarken.nl

Kwaliteit

Crowdbutching, het blijft een mooi woord. Doordat we online een deel van het varken reserveren, en een aantal anderen hetzelfde doen, kunnen we voor een mooie prijs de varkens een goed leven bieden. De varkens van Koopeenvarken.nl hebben voldoende ruimte om te spelen en te rennen, zowel binnen als buiten. Ze eten gezonde (biologische) granen, stro en gemalen maïs. Bovendien mogen ze langer groeien, tot een gewicht van dik 90 kilo. En dat is niet alleen fijn voor de varkens, die kwaliteit van leven komt ook de smaak van het vlees ten goede.

koopeenVarken.nl worstjes pasta

Pakket

In het pakket zitten 2 soorten worstjes, medaillons, karbonades, filetlapjes, hamlappen, rollade, schnitzels, speklappen, poulet en gehakt. Alles bij elkaar zijn het 28 maaltijden waar je € 99,95 voor betaald. Is dat teveel voor jouw vriezer; koop een varken samen met vrienden. Wij zijn alvast aan het kokkerellen geslagen met het poulet, dat heel smakelijk was in onze erwtensoep. En de worstjes smaakten heerlijk bij een bordje pasta met een tomatensaus. Maar we watertanden al bij de gedachte aan de worstjes bij een ouderwets ‘prakkie’ te eten van een heerlijke Westlandse kasbloemkool, aardappeltjes en jus!

koop een varken worstjes

Koop een varken of een kip

We kunnen niet wachten tot de vriezer weer leeg is, want er is nu ook Koop een kip. Voor 79,95 Euro krijg je 6,5 kilo goed en traceerbaar kippenvlees.

Written By

Tijdens een vakantie ga ik zoals altijd op een culinaire ontdekkingstocht; langs restaurantjes en wijnhuizen. In het kielzog van de eigenaar van onze agriturismo, die ook vinoloog is, belanden we op het landgoed van Lacanosa. Dit nieuwe wijnhuis, opgericht door de familie achter Amaretto di Saronno, heeft een persbijeenkomst georganiseerd. Ik raak aan de praat met de aanwezige internationale foodbloggers. In de auto terug naar huis ontstaat er kortsluiting in mijn hoofd door pure frustratie. Waarom stond ik daar verdorie niet als foodblogger? Een lang weggestopte wens komt langzaam naar de oppervlakte: Mijn culinaire passie combineren met mijn werkervaring. Ik was al jaren werkzaam als online communicatie adviseur. Waarom begon ik geen culinair weblog? Nu geef ik samen met mijn special agents praktische tips waarmee jij ook op ontdekkingstocht kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *