Pop-up Hudson Bar & Kitchen in Danzig

Sinds vrijdag 28 november heeft danscafé Danzig in Den Haag zijn deuren geopend voor een pop-up versie van Hudson Bar & Kitchen. Op donderdag, vrijdag en zaterdag schuift Hudson om middernacht de tafels aan de kant zodat je (als vanouds) een dansje kunt maken. De Smaakspionnen waren uitgenodigd om de typische ‘all American’ gerechten te komen proeven.

Make-over

Hudson_Danzig_interieurOm ook met de inrichting aan te sluiten bij de nieuwe bestemming, kreeg Danzig een make-over met veel hout, bakstenen, geweien en leer. En omdat het restaurant/danscafé vlakbij het Mauritshuis ligt, maakte kunstenaar Tinus Teder speciaal voor deze Hudson ‘Het Meisje met de Hamburger’, een knipoog naar het beroemde schilderij ‘Meisje Met de Parel’ van Vermeer.

All American

Hudson_Danzig_BurgerWe proefden uiteraard de fameuze hamburgers, en die zijn echt heel erg lekker en heel erg sappig. We love! Maar ook de heerlijk pittige chili con carne, zoete all American Ribs, satéspiesjes en de lazy Sunday nacho’s (met lekker veel pepers) waren van een ‘we want more’-kwaliteit. Dit is echt een plek om gezellig een hapje te eten voordat je gaat stappen of nadat je bent gaan stappen, om je kater weg te eten met al dit smakelijke comfort food.

 

Hudson is 7 dagen per week open voor lunch & diner. Andere vestigingen van de Bar & Kitchen zitten in Rotterdam, Almere, Naaldwijk, Noordwijkerhout, Zoetermeer en het Haagse Statenkwartier.

Hudson Bar & Kitchen in Danzig

Adres: Lange Houtstraat 9,  2511 CV Den Haag

Web: Restauranthudson.nl

Onder de loep: De Smaakspionnen aten bij Hudson Bar & Kitchen in Danzig de typische ‘all American’ gerechten. vooral de Hamburger is ‘to die for’…

 

 

Tags from the story
, , ,
Written By

Petra de Jong schrijft onder PuurPetra, omdat ze van eten en drinken houdt dat zo puur mogelijk is, maar ook van ‘puur genieten’ in de breedste zin van het woord. Van patat tot kreeft en van bier tot champagne. Haar culinaire helden zijn Donna Hay en Anthony Bourdain. Donna Hay omdat haar recepten altijd heel puur zijn. Gemaakt met een paar goede ingrediënten, bijzonder gecombineerd en vaak nog makkelijk te maken ook. En niet te vergeten: haar kookboeken zijn prachtig vormgegeven. Anthony Bourdain ontdekte ze op 24Kitchen. Deze chef-kok uit New York reist de wereld rond en beleeft allerlei culinaire avonturen. En daar neemt hij je als kijker helemaal in mee. Wel met een rauw randje, want Anthony schuwt een beetje gevloek of dronkenschap niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *