Het einde van de missie van de Smaakpionnen

De trouwe lezer zal het vast hebben gemerkt de afgelopen maanden. Het is behoorlijk rustig geweest op het Smaakspionnenblog. En helaas moet ik nu ook het einde van dit blog aankondigen.

Einde missie leeg glas

Keuzes

Al geruime tijd wordt het blog gedragen door de special agents, omdat ik zelf niet meer in staat ben dit te doen vanwege lichamelijke beperkingen. Een pijnlijke stuit heeft ervoor gezorgd dat ik de afgelopen jaren steeds meer pijn heb gekregen bij het zitten. Zelfs een operatie waarbij de stuit is verwijderd, leverde nog niet het gewenste resultaat op. Ik zal er mee moeten leren leven dat ik voorlopig nog pijn bij het zitten zal hebben. En dat dwingt me een paar lifechanging keuzes te maken.

Focus

De eerste keuze is het stoppen met de Smaakspionnen. In de 5 jaar dat ik het blog heb opgezet, gevuld en gerund, heb ik er ontzettend veel plezier aan beleefd. En zo ongelofelijk veel geleerd over schrijven, foodfotografie, bloggen, SEO, het runnen van een team vrijwilligers en nog veel meer. Maar toch was de keuze om te stoppen makkelijk. Mijn focus ligt nu op mijn lichamelijke herstel, mijn gezin en mijn baan.

Stokje overnemen

Helaas ziet geen van de special agents een mogelijkheid om solo verder te gaan met het blog. Daarom is het blog beschikbaar voor iemand anders om over te nemen. Met meer dan 500 artikelen is het een prachtige gelegenheid een quickstart te maken met een foodblog. Neem contact op als je interesse of een tip hebt.

Bedankt!

Ik wil graag allereerst alle lezers bedanken. Het was fantastisch om voor jullie op ontdekkingstocht te gaan. En daarna natuurlijk alle special agents die met hun passie het blog hebben gevuld. Ik vind het ontzettend bijzonder hoe jullie je de afgelopen jaren belangeloos hebben ingezet voor ‘mijn kindje’. Dank jullie wel!

einde missie dirty dishes

Genieten

Voor nu is dit bordje leeg. Zodra ik weer lang genoeg kan zitten voor een diner in een restaurant, zal ik er ook ten volle van genieten. Eindelijk eens niet met mijn notitieboekje op tafel, fotocamera in de hand, op zoek naar alle smaken in mijn mond. Ik kijk ernaar uit!

Tags from the story
, ,
Written By

Tijdens een vakantie ga ik zoals altijd op een culinaire ontdekkingstocht; langs restaurantjes en wijnhuizen. In het kielzog van de eigenaar van onze agriturismo, die ook vinoloog is, belanden we op het landgoed van Lacanosa. Dit nieuwe wijnhuis, opgericht door de familie achter Amaretto di Saronno, heeft een persbijeenkomst georganiseerd. Ik raak aan de praat met de aanwezige internationale foodbloggers. In de auto terug naar huis ontstaat er kortsluiting in mijn hoofd door pure frustratie. Waarom stond ik daar verdorie niet als foodblogger? Een lang weggestopte wens komt langzaam naar de oppervlakte: Mijn culinaire passie combineren met mijn werkervaring. Ik was al jaren werkzaam als online communicatie adviseur. Waarom begon ik geen culinair weblog? Nu geef ik samen met mijn special agents praktische tips waarmee jij ook op ontdekkingstocht kan!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *