Organiseer je eigen Dinner of hope

Dit jaar staan de maanden november en december in het teken van Dinner of Hope; het initiatief waarbij Orange Babies en ambassadeur Herman den Blijker jou oproepen om thuis een diner te organiseren. Een paar jaar geleden werden we bij Haegsche Proef uitgenodigd voor zo’n Dinner of Hope.

Een donatie in plaats van bloemen

Zij zorgden voor een mooi gedekte tafel, de drankjes en de aankleding, de gasten namen allemaal een gerecht mee. En in plaats van een bloemetje of flesje wijn voor de gastvrouw en -heer, werden we gevraagd om een donatie te doen. Hiermee worden zwangere vrouwen, baby’s en kinderen in Afrika, door hiv geïnfecteerd of gedupeerd, geholpen.

Voldaan

Het werd een ontzettend gezellige avond, die ook nog eens heel goed voelde. Alle gasten hadden een oranje gerecht meegenomen (natuurlijk de kleur van Orange Babies) en we smulden van grote oranje garnalen, een pompoenstoofpotje en andere lekkernijen. Aan het eind van de avond was het donatieboxje ook goed gevuld, en gingen we met een heel voldaan gevoel naar huis.

dinner of hope thuisdiner

Doe jij ook mee?

Wil jij ook een Dinner of Hope organiseren? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar aila@orangebabies.com. Bij aanmelding krijg je een actiepakket thuis gestuurd met materiaal om je eettafel mee te stylen! Met de mooiste foto van jouw Dinner of Hope maak je kans op een volledig verzorgd diner voor 4 personen in Las Palmas. Meedoen kan tot en met 31 december 2016.

dinner of hope herman den blijker

Meer informatie: Orangebabies.nl/dinnerofhope

Written By

Tijdens een vakantie ga ik zoals altijd op een culinaire ontdekkingstocht; langs restaurantjes en wijnhuizen. In het kielzog van de eigenaar van onze agriturismo, die ook vinoloog is, belanden we op het landgoed van Lacanosa. Dit nieuwe wijnhuis, opgericht door de familie achter Amaretto di Saronno, heeft een persbijeenkomst georganiseerd. Ik raak aan de praat met de aanwezige internationale foodbloggers. In de auto terug naar huis ontstaat er kortsluiting in mijn hoofd door pure frustratie. Waarom stond ik daar verdorie niet als foodblogger? Een lang weggestopte wens komt langzaam naar de oppervlakte: Mijn culinaire passie combineren met mijn werkervaring. Ik was al jaren werkzaam als online communicatie adviseur. Waarom begon ik geen culinair weblog? Nu geef ik samen met mijn special agents praktische tips waarmee jij ook op ontdekkingstocht kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *