Op zoek naar een culinair vaderdagcadeau? Onze special agents geven tips

De Hetemannentaart van Lady MacPie is natuurlijk het ultieme cadeau om jouw man mee te verrassen. Maar ook onze andere Special Agents geven een paar mooie tips voor een culinair vaderdagcadeau!

vaderdagcadeau joseph joseph totem 60Puur-Allure

Meneer Puur geeft een tip voor echte stoere mannenactie in de keuken. Met de Eva Solo knoflookpers kun je met kracht knoflook persen. Maar dan wél in stijl! En als je een wat groter budget hebt, is deze Joseph Joseph afvalscheider een aanwinst voor je (bij)keuken.

DeDuinen

Vaderdagcadeau barbecueworkshopDe heer van DeDuinen kun je blij maken met alle dingen die hij lekker vindt. Een pondje gerookte paling bijvoorbeeld. Of verse sushi, een witte Rioja, een rode Bordeaux, een etentje, een lekker stuk noga, een fruitmand,een hartige taart, chocoladegebak, of zelfgemaakte gerechten. Wat zou jouw man of vader lekker vinden?

Voor vaders die van barbecuen houden, lijkt een workshop bij de Weber Grill Academy hem het het ideale cadeau.

Een laatste tip voor een vaderdagcadau

vaderdagcadeau Rooster wolf brandyIets met alcohol doet het bij veel vaders ook goed als vaderdagcadeau. Rooster & Wolf heeft de ouderwetse brandewijn nieuw leven ingeblazen. Wat de brandy van Rooster & Wolf speciaal maakt, is dat de eigenaar het gemaakt heeft als een eerbetoon voor twee zeer belangrijke mannen: zijn vader en opa. Daarnaast is de drank gemaakt van de beste ingrediënten, die er voor zorgen dat de drank soepel is om te drinken.

Written By

Tijdens een vakantie ga ik zoals altijd op een culinaire ontdekkingstocht; langs restaurantjes en wijnhuizen. In het kielzog van de eigenaar van onze agriturismo, die ook vinoloog is, belanden we op het landgoed van Lacanosa. Dit nieuwe wijnhuis, opgericht door de familie achter Amaretto di Saronno, heeft een persbijeenkomst georganiseerd. Ik raak aan de praat met de aanwezige internationale foodbloggers. In de auto terug naar huis ontstaat er kortsluiting in mijn hoofd door pure frustratie. Waarom stond ik daar verdorie niet als foodblogger? Een lang weggestopte wens komt langzaam naar de oppervlakte: Mijn culinaire passie combineren met mijn werkervaring. Ik was al jaren werkzaam als online communicatie adviseur. Waarom begon ik geen culinair weblog? Nu geef ik samen met mijn special agents praktische tips waarmee jij ook op ontdekkingstocht kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *