Hemels genieten bij Brasserie Thermae Son

Brasserie Thermae Son eetzaalThermae Son

Thermae Son is regionaal bekend om het badderen, relaxen en vertroeteld worden. Je kunt je er onderdompelen in een Finse sauna, opgietrituelen, kleurensauna en de diverse behandelmogelijkheden en arrangementen. Brasserie Thermae Son staat er echter los van en je moet eerst even je kleren aantrekken als je er heen wilt.

Dus ook als niet-badgast is het een heerlijke locatie om te bezoeken om gezellig te lunchen, intiem te dineren of zelfs te vergaderen. De brasserie met eigen dakterras is klassiek ingericht, en de tafels zijn zorgvuldig gedekt. Thermae Son ligt op een knooppunt van fietsroutes, je kunt er je elektrische fiets zelf opladen als je wilt, en je kunt er gemakkelijk en gratis parkeren. Van high tea tot tapas, van a la carte tot een menu zijn allen gewaarde mogelijkheden.

Verrassingsmenu

Brasserie Thermae Son voorgerecht

Het diner bestond voor mij deze avond uit 3 gangen: vis, vlees en een zoet dessert. De eerste gang was een visbordje, kunstig opgemaakt met gerookte zalm en garnalen. De dressing bestond uit een combi van balsamico en karamel. De gebruikte producten zijn zoveel mogelijk regionaal geteeld.

Brasserie Thermae Son biefstuk

Het tweede gerecht werd voor mij de welbekende biefstuk, echter verrassend mals en een zeer groot stuk vlees. De biefstuk was op mijn verzoek medium gebakken, en werd geserveerd met kalfsfond en een toef romige kruidenboter. Om je vingers bij af te likken. En op natuurlijk werd de Thermae Son biefstuk gereserveerd met een salade, frieten en huisgemaakte mayonaise.

Brasserie Thermae Son dessertHemels dessert

En dan het dessert. Oh la la!! Zorg dat je een plekje voor dit dessert overhoudt. Volgens mij is het een shared dessert, maar als je zin hebt, mag je er natuurlijk ook alleen van genieten. Heerlijke chocolademousse in een flute, een glaasje rood fruit compote, 3 petit fours, en een wolk van poedersuiker. Hemels.

Brasserie Thermae Son

Adres: Thermaelaan 2, 5691 PM Son en Breugel
Website: Thermaeson.nl/
Onder de loep: Hemels eten, met een goede prijs-kwaliteitverhouding en attente service bij Brasserie Thermae Son.

 

Written By

Special Agent PixyFoody houdt van haar camera, van kookboeken en van gezond & puur eten. Kookboeken zitten bij haar niet onder de vlekken; ze koestert ze om inspiratie op te doen, en vooral om foto’s te bekijken. Door haar lens neemt ze de gerechten waar. Is het eten fotogeniek? Eten mag dus zowel energie geven, als heerlijk smaken en bij voorkeur er ook nog aantrekkelijk uitzien. De verleiding van eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *