Aruba tips!

HealthY is weer terug van nog een vakantie naar Aruba. Tijd dus om haar eerdere artikel met 2 Aruba tips uit te breiden!

Aruba tips: Uitzicht la trattoria

La trattoria – El Faro Blanco Restaurant

Wat ons betreft het beste Italiaanse restaurant op het eiland. Supermooie locatie bovenop een berg met uitzicht op zee, gelegen vlakbij bezienswaardigheid ‘the Californian lighthouse’. Voor de Risotto del Faro met zeevruchten gingen we later die week nog een keer terug. Ook de pizza’s waren er heerlijk.

Tips voor Aruba: la trattoria risotto

Cuba’s Cookin

Het lekkerste gerecht van deze vakantie aten we bij Caba’s Cookin. Een heerlijke paella, die smeuïg en kruidig was. Ik heb nog geprobeerd het recept te ontfutselen, maar het enige dat de ober kon onthullen is dat er Arubaans bier (Balashi) in zat.

Tips voor Aruba: paella Cuba's Cookin

Aruba tips juni 2015

Net terug van een heerlijke vakantie op Aruba. Zon, zee, strand en lekker iedere avond of middag uit eten. Wij verbleven op het complex van Divi Village, waar ook meerdere restaurants zijn gevestigd. Volgens de manager van het hotel ‘de beste van het eiland’, dus wat hem betreft hoefde je het complex niet af. Maar we waren natuurlijk hartstikke nieuwsgierig naar de rest van het eiland!

 

wrap_chipsHet eerste ontbijt doen we altijd wel in het hotel, ook omdat je dan nog geen boodschap in huis hebt. Dit was prima, omelet met gebakken aardappels of toast. De lunch diezelfde dag voor het gemak ook maar op het complex gedaan bij Mulligan’s dit viel een beetje tegen. Overal wordt patat of chips bij geserveerd, vrij Amerikaans allemaal.

Blossoms

sushi_blossomsDe volgende dag de auto gepakt en een heel fijn restaurant ontdekt: ‘Blossoms’. Als je van Chinees/Japans eten houdt is dit echt wel de place to be. We hebben hier dan ook wel vier keer gegeten! Heerlijke Chinese gerechten en ook de sushi was prima, leuk om weer eens hele andere variaties te proberen. Het is mooi ingericht met over de hele wand een verlichte uitvergrote foto van de Chinese muur. De bediening is heel aardig en het is er heerlijk koel. Ook een fijne plek om tussen de middag even uit de hete zon te zijn.

pasta_portofinoCilo City Lounge

Ook hebben wij heerlijk gegeten bij Cilo City Lounge. Dit is het eerste restaurantje op de boulevard van Oranjestad. Ze hebben een uitgebreide kaart, maar een echte aanrader is de pasta Portofina met zeevruchten in een pittige, romige tomatensaus. Dit gerecht heb ik later in de week nog een keer besteld, zo lekker was het. De kinderen gingen voor de steak met friet en de verse mangosmoothie was het favoriete drankje.
Tags from the story
, ,
Written By

Smaakspionnen kunnen niet overal tegelijk zijn. Daarom struinen hun Handlangers ook alle steegjes van de culinaire wereld af op zoek naar nieuwe culinaire ontdekkingen! In gastblogs delen ze hun bevindingen.