500 artikelen van de Smaakspionnen, tijd voor een winactie!

Deze week publiceerden we ons 500e artikel op het Smaakspionnen blog! En dat vinden wij een mooie aanleiding voor een feestje. Om het te vieren geven we een fijn foodies pakket weg, dat bestaat uit de volgende items:

  • reep Hands of my Chocolate Chocolade, in de smaak Crispy Cookie Caramel Seasalt milk chocolate
  • fles Amarula
  • 3 doosjes Ricola snoepjes
  • Gin – Gingerbeer cocktail van Loopuyt
  • doosje Yogi Tea, in de smaak Thé Vert, Matcha Citron
  • de DVD ‘Jamie in 30 minuten’

winactie foodblog 500 artikelen

Winnen?

Onze Special Agents zijn de bouwstenen van het Smaakspionnen blog. Iedere agent blogt vol passie over een eigen specialisme. Zo hebben we Lady MacPie die expert is in het maken van taarten, de LunchLadies die de beste plekjes om te lunchen weten en PixyFoody die de mooiste foodfoto’s maakt. We begroeten regelmatig nieuwe Special Agents, en er is nog steeds plek voor meer. Maar welk specialisme zie jij graag toegevoegd aan ons blog?

Laat in de reacties hieronder weten over welke onderwerpen je meer zou willen lezen op Smaakspionnen.nl. Vervolgens deel je (openbaar) ons Facebook bericht van de winactie met je vrienden. De winactie loopt tot maandag 29 mei 2017 12.00 uur, dan maken we de winnaar bekend! De winactie is afgelopen en de winnaar is bekend. Gefeliciteerd Linda Smeets!

Written By

Tijdens een vakantie ga ik zoals altijd op een culinaire ontdekkingstocht; langs restaurantjes en wijnhuizen. In het kielzog van de eigenaar van onze agriturismo, die ook vinoloog is, belanden we op het landgoed van Lacanosa. Dit nieuwe wijnhuis, opgericht door de familie achter Amaretto di Saronno, heeft een persbijeenkomst georganiseerd. Ik raak aan de praat met de aanwezige internationale foodbloggers. In de auto terug naar huis ontstaat er kortsluiting in mijn hoofd door pure frustratie. Waarom stond ik daar verdorie niet als foodblogger? Een lang weggestopte wens komt langzaam naar de oppervlakte: Mijn culinaire passie combineren met mijn werkervaring. Ik was al jaren werkzaam als online communicatie adviseur. Waarom begon ik geen culinair weblog? Nu geef ik samen met mijn special agents praktische tips waarmee jij ook op ontdekkingstocht kan!

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *